Cater Food

Hakkede kødvarer og slagtervarer af den allerhøjeste kvalitet

Bag vores primære brand Cater Food finder du en bred vifte af forskellige slagtervarer inden for kalve- og oksekød, svinekød, lammekød, fjerkræ m.v. Vores skærestue kan lave lige præcis den udskæring, som du mener, er perfekt til dit køkken eller din kantine. Fra vores moderne produktionskøkken tilbyder vi færdige gryderetter, saucer, tarteletfyld og meget mere. Endelig producerer vi selv forskellige former for pålæg, bl.a. rullepølser og spegepølser ud fra stolte slagtertraditioner med fokus på de gode råvarer.

Uanset hvilken kødvare du måtte efterspørge, så kan vi hjælpe dig. Kontakt en af vores slagteruddannede konsulenter i dag, og lad os sammen finde den løsning, der passer dig bedst.

 

Sous Vide Gros

Nemt, ensartede resultater og helt vildt mørt

Sous-vide er fransk og betyder ”under tomhed” eller "under vakuum". Metoden går ud på at tilberede råvarer i forseglede poser, der varmebehandles for derefter hurtigt at blive nedkølet igen. Denne særlige produktionsmetode har en lang række fordele, der er overordentlig værdifulde i et moderne drevet køkken. Du opnår velsmagende og ensartede resultater med meget lidt spild og lang holdbarhed.

Opvarmning og nedkøling sker under vakuum. Herved sikres både en optimal hygiejne samt en meget lang holdbarhed – helt uden brug af konserveringsmidler eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Hos Cater Food bruges sous-vide til en lang række produkter, bl.a. hele stege, kamben, udskårne bøffer, hakkebøffer m.m.

Har du ønske om et bestemt sous-vide produkt, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi i fællesskab en løsning.

 

Prima Valley

Udsøgt oksekød fra udvalgte kødkvæg i Nordirland 

Oksekød fra Irland hører til den absolutte topkvalitet, der produceres i Europa. I modsætning til mange andre lande i EU, hvor kvæg primært opdrættes for mælkens skyld, har Irland lange og stolte traditioner for en strømlinet og kvalitetsbevidst produktion af kødkvæg.

Prima Valley udvælger primært af racerne Angus, Hereford, Limousine, Charolais. Kvæget i Irland har optimale vækstbetingelser, når det fritgående græsser i det frodige landskab, hvilket betyder, at man opnår en spisekvalitet i særklasse.

Hereford - Rio Lucia

> Damn good beef < fra den frodige pampas i Uruguay

‘Hereford Grass Fed Beef‘ er naturligt opdrættet oksekød af højeste kvalitet fra den frodige pampas omkring floden Rio Santa Lucia i Uruguay. Kvæg af Herefordracen opdrættes her i rolige omgivelser, i harmoni med naturen og med adgang til masser af frisk, grøn græs og rigelige mængder af klar, rent vand fra Rio Santa Lucia.

’Grain Fed Beef’ betyder, at kvæget de sidste 100 dage (minimum 100 dage), inden slagtning fodres med en nøje sammensat diæt, som blandt andet består af majs, korn, hø og lucerne. Netop denne fodersammensætning giver ekstra smag og marmorering i kødet ligesom den færdiggør kvæget i en perfekt kvalitetsmæssig stand inden slagtning, og er herved med til at fuldende den unikke spisekvalitet.