
Vi er Cater Food
Traditionsrigt slagterhåndværk. Moderne fødevareløsninger. Kyndig rådgivning.
Hos Cater Food A/S kombinerer vi slagterfaglig ekspertise med moderne teknologi og specialiseret rådgivning til det professionelle køkken.
Som én af Danmarks førende aktører inden for kødforarbejdning hjælper vi professionelle køkkener med at levere exceptionelle resultater.
Vi tilbyder:
- kødvarer og specialiteter i alle prisklasser.
- køkkenløsninger i form af klar til brug produkter.
- skræddersyet rådgivning til alle typer professionelle køkkener.
- kulinarisk og økonomisk sparring.
Cater Food har nære bånd til Dansk Cater A/S, hvis underafdelinger i form af AB Catering, BC Catering og Inco fører det store udvalg af importeret og forarbejdet kød samt convenience produkter.
______________________________________________________
Rådgivning | Kvalitet | Tradition | Del af Dansk Cater


Vores historie
1978
Kødgros Vest A/S blev grundlagt i 1978 i Herrup ved Vinderup, hvor et mindre slagteri dannede grundlaget for virksomheden.
2007
Dansk Cater A/S indgik i 2007 en aftale om køb af kødforædlingsvirksomheden Kødgros Vest med de hidtidige ejere.
2015
I oktober 2015 fusionerede Kødgros Vest med importvirksomheden Cater Food og valgte at fortsætte under navnet Cater Food A/S. Der blev dannet et nyt selskab med stor ekspertise inden for både import og forarbejdning af kød.
Med denne udvidelse rådede virksomheden over 2.200 m² fordelt på to fabrikker – med kødopskæring i Herrup og en pålægsfabrik nær Nykøbing Mors.
2025
I maj 2025 flyttede Cater Food til Ikast, hvor de to produktionsanlæg og administrationen blev lagt under samme tag i nye og moderne lokaler.
Den nye fabrik råder nu ca. 10.000 m² og er endnu bedre rustet til at imødekomme foodservicebranchen med stor ekspertise inden for både import og forarbejdning af kød og slagtervarer – samt med moderne køkkenløsninger til det travle, professionelle køkken.
Arbejdsstyrken tæller i dag over 110 medarbejdere – hvoraf mange, især i salg og produktion, er uddannede inden for slagterfaget.
Egenkontrol & sikkerhed
Vi har meget høje standarder inden for hyginje og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.
Ved varemodtagelsen bliver varen beset af faguddannet personale, således vi accepterer kvaliteten af varen og emballagen. Desuden tages temperaturkontrol med henblik på at sikre, at varen har den rette temperatur. Efter modtagelsen befinder varen sig i nedkølede områder, så kølekæden ikke på noget tidspunkt brydes. Vores ekspedition og skærestue er nedkølede områder, hvor temperaturen regelmæssigt kontrolleres.
Virkomheden bliver rengjort af et autoriseret rengøringsfirma. For at sikre at rengøringen lever op til vores høje standarder laves ugentlige mikrobiologiske kontroller af rengøringsprocessen. Cater Food udtager endvidere ugentlige prøver af kødprodukter, herunder hakket kød, der tilsendes til Steins Laboratorium, hvor analysen foretages for salmonella og kimtal. Alle varer spec. okse/kalvekød sikres med sporbarheds stregkoder, således vi til enhver tid ved, hvor det leverede kød stammer fra. Sluttelig foretager vi, inden varen forlader virksomheden, en kontrol af temperatur og varens udseende, for at sikre, at vi er tilfredse med den vare, vi sender ud af huset.
Har du yderligere spørgsmål til vores egenkontrol eller sikkerhed, så kontakt vores kontor, som med glæde vil uddybe, hvad vi gør for at sikre, at du altid modtager sikre fødevarer.