Vi søger friske slagtersvende og pølsemagere til dag- og nathold på Limfjordsøen Mors

Vi har rigtig travlt og søger derfor en slagteruddannet kollega. Dine primære opgaver vil være i vores farsafdeling og pølsemageri, hvor du sammen med afdelingens øvrige medarbejdere skal varetage opgaverne. Dit arbejdssted vil blive på Vestmorsvej 56, Outrup, 7900 Nykøbing Mors.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:
• Udskæring af kød til forskellige kødvarer samt rygning og saltning
• Stor variation af arbejdsopgaver
• Overholde aftalte deadlines
• Tage medansvar og sikre fødevaresikkerhed

Ting vi vægter højt:
• Faglig kendskab. Gerne uddannet detailslagter/gourmetslagter
• Kvalitetsbevidst
• Fokus på kunden
• Gerne kendskab til IT på brugerniveau

Din personlighed
• Du er initiativrig, positiv, udadvendt og servicemined
• Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og har fokus på detaljen og levering af kvalitet i din opgaveløsning
• Du trives i et konstant dynamisk miljø, hvor du formår at bevare overblikket
• Du har et stort drive
• Du kan agere struktureret i en travl hverdag

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår sammen med fremragende kollegaer, attraktiv løn samt overskudsdeling, uformel omgangstone, kantineordning og en god sundhedsforsikring.

Arbejdstid vil være 37 timer ugentligt.

Opstartsdato: Snarest muligt efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte produktionschef Bjarne Kristiansen på tlf. 40 10 88 53.

Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du være en del af et team af dygtige kollegaer i en uformel organisation, så send en kortfattet ansøgning hvori du skriver lidt om dig selv. Send ansøgning og CV til: job@caterfood.dk.

Om Cater Food A/S:
Stolte slagtertraditioner & moderne håndværk
Det nye Cater Food A/S blev dannet i oktober 2015 som en sammensmeltning mellem Kødgros Vest og Cater Food A/S. To af Danmarks bedste styrker indenfor import og forarbejdning af kød gik sammen i en ny type virksomhed, som nu råder over nogle af Danmarks førende eksperter og konsulenter indenfor fødevarer. Med stolte slagtertraditioner i blodet og en moderne tilgang til det gamle slagterfag formår Cater Food ikke blot at producere nogle af landets fineste kødvarer - der er samtidig fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk. Cater Food A/S råder over moderne lokaler med kødopskæring og hotfill produktion i Herrup og pålægsfabrik nær Nykøbing Mors og tæller ca. 100 medarbejdere.

Cater Food A/S er en del af Dansk Cater koncernen, hvori AB Catering, BC Catering og Inco fører det store udvalg af importeret og forarbejdet kød.