Inspiration til kød og pålæg

Cater Food
Hakkede kødvarer og slagtervarer af den allerhøjeste kvalitet
Bag vores primære brand Cater Food finder du en bred vifte af forskellige slagtervarer inden for kalve- og oksekød, svinekød, lammekød, fjerkræ m.v. Vores skærestue kan lave lige præcis den udskæring, som du mener, er perfekt til dit køkken eller din kantine, uanset om det er konventionelt, økologisk eller med fokus på bedre dyrevelfærd. Fra vores moderne produktionskøkken tilbyder vi færdige gryderetter, saucer, tarteletfyld og meget mere. Endelig producerer vi selv forskellige former for pålæg, bl.a. rullepølser og spegepølser ud fra stolte slagtertraditioner med fokus på de gode råvarer.
Uanset hvilken kødvare du måtte efterspørge, så kan vi hjælpe dig. Kontakt en af vores slagteruddannede konsulenter i dag, og lad os sammen finde den løsning, der passer dig bedst.

Bertels Gris
Grisekød med krølle på halen
Bertels Gris er økologisk grisekød fra Hestbjerg Økologi, hvor trivsel og dyrevelfærd er i centrum. Dyrene nyder en opvækst, der går ud over det sædvanlige, med det formål at levere økologisk kvalitetskød fra grise, der har haft et ekstraordinært godt griseliv.
Gennem Fantastisk Frisk Kød & Pålæg bringer vi de gode historier fra vores leverandører og producenter til live, så maden kan serveres med fortællinger om kødet og dets rejse fra jord til bord.

Gastro Kalv
Høj gastronomi med anatomisk ansvar
Dansk Gastro Kalv er ikke blot et koncept. Det er en hyldest til kvalitet, faglighed og respekt for hele dyret. Med høj kvalitet i hver eneste udskæring åbner Dansk Gastro Kalv op for langt flere muligheder i det professionelle køkken. Og det er netop her, det anatomiske ansvar kommer i spil. Med Dansk Gastro Kalv bliver det muligt – og meningsfuldt – at bruge hele dyret.
Gennem Fantastisk Frisk Kød & Pålæg bringer vi de gode historier fra vores leverandører og producenter til live, så maden kan serveres med fortællinger om kødet og dets rejse fra jord til bord.

Sousvide
Nemt, ensartede resultater og helt vildt mørt
Denne særlige produktionsmetode har en lang række fordele, der er uvurderlige i et moderne, professionelt køkken. Du opnår velsmagende og ensartede resultater med meget lidt spild og lang holdbarhed. Vi anvender sous-vide til en lang række produkter, bl.a. hele stege, kamben, udskårne bøffer, hakkebøffer m.m.
Fantastisk Frisk Forberedt er opstået for at imødekomme udfordringen med færre ressourcer i køkkener, samtidig med at kravet til kvalitet stiger. Konceptet forener disse dyder ved at tilbyde løsninger, som er nemme at gå til uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller spiseoplevelsen.