Vi søger en slagter til vores skæreafdeling og produktion:

Vi har rigtig travlt. Vi søger derfor en slagteruddannet kollega. Dine primære opgaver vil være i vores skæreafdeling, hvor du sammen med afdelingens øvrige 8 medarbejdere skal varetage kundespecifikke opgaver. Dit arbejdssted vil blive på Søvejen 10 Herrup, 7830 Vinderup.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Opskæring af fersk kød
  • Overholde aftalte deadlines
  • Tæt samarbejde med slagtermester (optimering og fokus på indtjening)
  • Tage medansvar og sikre fødevaresikkerhed
  • Der vil være stor variation af arbejdsopgaver
     

Ting vi vægter højt:

  • Faglig kendskab. Gerne uddannet butiksslagter
  • Kvalitetsbevidst
  • Fokus på kunden
  • Gerne kendskab IT på brugerniveau

 
Din personlighed

  • Du er initiativrig, positiv, udadvendt og servicemined
  • Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og har fokus på detaljen og levering af kvalitet i din opgaveløsning
  • Du trives i et konstant dynamisk miljø, hvor du formår at bevare overblikket
  • Du har et stort drive
  • Du kan agere struktureret i en travl hverdag

 

Arbejdstid vil være 37 timer ugentligt, som aftales i tidsrummet mellem kl. 05.00 – 18.00 på hverdage og søndag hver anden uge. Arbejdstid aftales med produktionschefen.

Opstartsdato: Snarest muligt efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte produktionschef Bjarne Kristiansen på telefon 40 10 88 53.

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vil du være en del af et team af dygtige kollegaer i en uformel organisation, så send en kortfattet ansøgning, hvori du skriver lidt om dig selv. Send ansøgning og CV til: job@caterfood.dk.

 

Om Cater Food A/S:

Stolte slagtertraditioner & moderne håndværk

Det nye Cater Food A/S blev dannet i oktober 2015 som en sammensmeltning mellem Kødgros Vest og Cater Food A/S. To af Danmarks bedste styrker inden for import og forarbejdning af kød gik sammen i en ny type virksomhed, som nu råder over nogle af Danmarks førende eksperter og konsulenter inden for fødevarer. Med stolte slagtertraditioner i blodet og en moderne tilgang til det gamle slagterfag formår Cater Food ikke blot at producere nogle af landets fineste kødvarer - der er samtidig fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Cater Food A/S råder over moderne lokaler med kødopskæring i Herrup og pålægsfabrik nær Nykøbing Mors og tæller knap 100 medarbejdere. Cater Food A/S har nære bånd til Dansk Cater A/S, hvis underafdelinger i form af AB Catering, BC Catering og Inco fører det store udvalg af importeret og forarbejdet kød.