Egenkontrol & sikkerhed

Vi har meget høje standarder inden for hyginje og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

Ved varemodtagelsen bliver varen beset af faguddannet personale, således vi accepterer kvaliteten af varen og emballagen. Desuden tages temperaturkontrol med henblik på at sikre, at varen har den rette temperatur. Efter modtagelsen befinder varen sig i nedkølede områder, så kølekæden ikke på noget tidspunkt brydes. Vores ekspedition og skærestue er nedkølede områder, hvor temperaturen regelmæssigt kontrolleres. 

Virkomheden bliver rengjort af et autoriseret rengøringsfirma. For at sikre at rengøringen lever op til vores høje standarder laves ugentlige mikrobiologiske kontroller af rengøringsprocessen. Cater Food udtager endvidere ugentlige prøver af kødprodukter, herunder hakket kød, der tilsendes til Steins Laboratorium, hvor analysen foretages for salmonella og kimtal. Alle varer spec. okse/kalvekød sikres med sporbarheds stregkoder, således vi til enhver tid ved, hvor det leverede kød stammer fra. Sluttelig foretager vi, inden varen forlader virksomheden, en kontrol af temperatur og varens udseende, for at sikre, at vi er tilfredse med den vare, vi sender ud af huset.

Har du yderligere spørgsmål til vores egenkontrol eller sikkerhed, så kontakt vores kontor, som med glæde vil uddybe, hvad vi gør for at sikre, at du altid modtager sikre fødevarer.